Wij maken uw bijdrage aan duurzaamheid eenvoudig

Onder de noemer Restcycle maakt Knol recycling vrijwel al het afval geschikt voor hergebruik. Steeds meer ondernemers beseffen dat niet bijdragen aan een duurzame economie geen optie meer is. Ieder heeft zijn of haar verantwoordelijkheid te nemen op dit vlak. Niet iedereen weet echter hoe een bijdrage geleverd kan worden. Restcycle biedt daarin een uitkomst.

Het innovatieve concept van Restcycle wordt door Knol Recycling in heel Overijssel en Gelderland uitgerold. In dit concept krijgt de ondernemer een container waarin hij al het droge bedrijfsafval kwijt kan. Of het nu hout, kunststof, papier, piepschuim of wat dan ook is, het mag allemaal in dezelfde bak. Na het inzamelen zorgt Knol Recycling via een ultramoderne installatie dat het materiaal gescheiden wordt. Daardoor kunnen we garanderen dat 95% van het droge restafval dat we ophalen, voor hergebruik geschikt is.”

Mocht u dus denken dat u met uw afval niet bijdragen kunt aan recycling, dan biedt Restcycle voor u een duurzame uitkomst.