Wij maken uw bijdrage aan duurzaamheid eenvoudig

Onder de noemer Restcycle maakt Knol Recycling vrijwel alle soorten afval geschikt voor hergebruik. Steeds meer ondernemers beseffen dat niet bijdragen aan een duurzame economie geen optie meer is. Ieder heeft zijn of haar verantwoordelijkheid te nemen op dit vlak. Niet iedereen weet echter hoe een bijdrage geleverd kan worden. Restcycle biedt daarin een uitkomst.

Het innovatieve concept van Restcycle wordt door Knol Recycling in heel Overijssel en Gelderland uitgerold. In dit concept huurt de ondernemer een container waarin hij al het droge bedrijfsafval kwijt kan. Of het nu hout, kunststof, papier, piepschuim of wat dan ook is, het mag allemaal in dezelfde afvalcontainer. Na het inzamelen zorgt Knol Recycling, via een ultramoderne installatie, voor scheiding van het materiaal. We kunnen dan ook garanderen dat maar liefst 95% van het droge restafval dat we ophalen, voor hergebruik geschikt is.

Mocht u dus denken dat u met uw afval niet kunt bijdragen aan recycling, dan is Restcycle voor u de ultieme uitkomst. Wilt u meer weten over hoe Restcycle werkt? Neem dan gerust contact op!