Overige stromen

Voor bedrijfsafval recycling, PD recycling & GFT/ Swill recycling kan je ook bij ons terecht.

Wij zorgen voor een optimale verwerking van alle soorten afval

Van een Otto tot geavanceerde perscontainerinstallaties. Wij hebben de oplossing voor alle soorten afvalstromen. Samen met jou bekijken we wat jouw organisatie precies nodig heeft.


Ontzorgen van A tot Z

Wij streven ernaar om je compleet te ontzorgen. Daarom bieden we voor elk type afvalstroom een passende oplossing. Of het nu gaat om  bedrijfsafval, glas, PD, GFT, puin/sloopafval of  chemisch afval, wij zorgen ervoor dat jouw volledige afvalpakket op een professionele manier wordt afgehandeld.

Op maat gemaakte oplossingen

Ontvang oplossingen op maat die perfect aansluiten bij jouw specifieke behoeften, ongeacht de sector waarin je actief bent of de hoeveelheid afval die je genereert. We maken gebruik van innovatieve oplossingen zoals digitale vulgraatmonitoring en werken samen met experts om te zorgen dat we altijd de beste oplossingen bieden, waar en wanneer nodig. Graag kijken wij samen met jou naar welke oplossingen passen binnen jouw bedrijf. Onze vakmensen staan voor je klaar om je verder te helpen.

Haal het maximale uit je afval

Door het scheiden van diverse afvalstromen lever je niet alleen een bijdrage aan een verbetering van het milieu, maar behaal je ook een hoger rendement. Onze vakmensen staan klaar om je te adviseren. Gezamenlijk zullen we de locatie bezoeken, processen analyseren en innovatieve oplossingen aandragen.

Bij ons wordt afval gerecycled tot nieuwe producten. Zo draag jij bij aan een duurzame toekomst door simpelweg jouw afval te scheiden. Samen maken we een verschil voor het milieu en creëren we een circulaire economie.
A woman standing with her arms crossed in front of an orange wall
Ontvang professioneel advies afgestemd op jouw behoeften.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.