Papierrecycling

Bij Knol Recycling hebben we oplossingen voor diverse papierstromen, waaronder drukkerij afval, papier karton. We bieden maatwerk op het gebied van inzameling en verwerking voor elke type afvalstroom.

Efficiënte oplossingen voor alle papierstromen

Bij ons staat het recyclen van papier en karton centraal. Wij verzamelen, sorteren en distribueren deze materialen zodat ze hergebruikt kunnen worden. Aan de hand van de sector waarin jouw bedrijf actief is, stemmen we onze inzameling van zakelijk papier nauwkeurig af. Wij zorgen ervoor dat jouw grafische onderneming inzamelcontainers met speciale gleuven voor snijafval ontvangt, terwijl we voor de logistieke sector geavanceerde transportinstallaties met shredders en containerpersen inzetten.

Wat voor papierstromen er ook binnen jouw organisatie aanwezig zijn, wij zorgen voor een efficiënte verwerking. Je kunt direct online een container bestellen of maatadvies aanvragen.

Duurzaam afvalbeheer

Door papier op de juiste manier te scheiden, kan het vrijwel volledig worden hergebruikt als nieuwe grondstof. Door kantoorpapier, kranten en verpakkingsmateriaal gescheiden te houden van ander bedrijfsafval, draag je niet alleen bij aan het milieu, maar bespaar je ook op kosten.

Efficiënt afvalbeheer 

Wil je papierafval snel en efficiënt inzamelen, afvoeren en verwerken zonder dat je bedrijfsprocessen vertragen? Dat regelen we voor je! Weet je al precies wat je nodig hebt? Bestel eenvoudig online de container die bij jouw behoeften past. Heb je liever persoonlijk advies over de beste oplossing voor jouw situatie? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze specialisten.

Bij ons wordt afval gerecycled tot nieuwe producten. Zo draag jij bij aan een duurzame toekomst door simpelweg jouw afval te scheiden. Samen maken we een verschil voor het milieu en creëren we een circulaire economie.
A woman standing with her arms crossed in front of an orange wall
Ontvang professioneel advies afgestemd op jouw behoeften.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.