Archiefbeheer

Leeg mijn container

Wij maken uw bijdrage aan duurzaamheid eenvoudig

U kunt bij ons niet alleen terecht voor het vernietigen van uw oude archiefmateriaal of documenten. Wij kunnen ook zorgen voor het beheren van uw archieven volgens wettelijk voorgeschreven richtlijnen. Wanneer u zelf niet over de middelen, ruimte of mankracht beschikt, is het goed te weten dat uw archief bij ons in veilige en vertrouwde handen is.

Archiefbeheer is meer dan alleen opslaan en opbergen. Het vereist vakkennis en zorgvuldigheid. 
Daarnaast speelt de steeds strenger wordende wetgeving rond privacy een zwaarwegende rol. Wat mag wel en wat mag niet volgens die regels? En bent u op de hoogte van alle verplichtingen?

Onze gespecialiseerde mensen kennen alle ins en outs van archiefbeheer. Of het nu gaat om uw medische dossiers, examenmateriaal, juridische dossiers, personeelsgegevens, klantgegevens of bouwdossiers. Onze methodes zijn geschikt voor ieder soort document, dossier of archief. Daarnaast zijn onze depots optimaal beveiligd en gezekerd.

Het beheren van uw archief is minder kostbaar dan u denkt. Telt u daar bij op dat uw documenten in veilige handen zijn, dan is een keuze snel gemaakt.

Meer informatie over archiefbeheer leest u op de website van onze dochteronderneming Reisswolf: reisswolf.nl