Ons sales team

Leeg mijn container

U wilt bijdragen aan een duurzame economie?

Wij helpen u graag verder!

Ons werkgebied is groter dan u denkt. Ons hoofdkantoor mag dan wel in Hengelo gevestigd zijn, maar ons werkgebied is veel groter dan de regio Twente. Knol Recycling zamelt ook afval in in grote delen van Gelderland. Daanaast zijn we ook actief in de kop van Overijssel en Salland.

Dus, zit uw bedrijf in het oosten van Nederland en heeft u een vraag over het inzamelen van oudpapier, over het ophalen van gebruikte pallets en afvalhout of over een van onze andere diensten, neem dan contact op met een van onze account managers. Zij adviseren u deskundig!

Marc Boeve
Account manager
Marc is uw contactpersoon voor de regio's Midden- en Noord Twente, Apeldoorn en Deventer.
Rob Lamers
Account manager
Rob is uw contactpersoon voor de regio achterhoek
Nicole Knol
Sales binnendienst
Nicole is uw contactpersoon voor al uw algemene vragen.


Al 70 jaar toonaangevend in het duurzaam inzamelen van diverse soorten afval

In 1952 werd een bedrijf opgericht dat zich richtte op het inzamelen van oud papier, Knol Papier Recycling. Door betrouwbare dienstverlening en door continu in te spelen op de wensen van onze klanten zijn we nu, 70 jaar later, uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de markt van afvalinzameling en de recycling. Dit is waar we nog iedere dag trots op zijn.

Met in totaal ruim 35.000 vierkante meter aan oppervlakte, een goed geoutilleerd machinepark en gedegen kennis van de markt dragen we met recycling bij aan een duurzame- en circulaire economie. We verwerken niet alleen papier en karton, maar we maken ook hout en folies geschikt voor hergebruik. 

Meer dan alleen afval en recycling

Naast inzameling en recyclen kan Knol Recycling ook zorgdragen voor het beheer van uw archieven of de vernietiging ervan. Dit verzorgen we via onze dochteronderneming Reisswolf Hengelo B.V.

Controleerbaar en aantoonbaar

Knol Recycling werkt volledig volgens de richtlijnen die in 2011 zijn opgesteld door het Ministerie van infrastructuur en Waterstaat. Deze richtlijnen bepalen onder meer hoe verschillende soorten afvalstoffen verwerkt dienen te worden. Daarnaast schrijven ze voor hoe er op een milieuverantwoorde wijze om moet worden gegaan met specifieke afvalstromen.

Binnen deze bepalingen streven wij altijd naar een oplossing die voor u het meest economisch is en het meest interessant.