Kom werken bij Knol Recycling

Knol Recycling groeit. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe, gedreven medewerkers.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Knol Recycling groeit. Daarom zijn we op zoek naar een accurate en gemotiveerde


Administratief medewerker (24 uur)

 

Binnen deze rol pak jij de dagelijkse administratieve taken op. En waar nodig biedt je collega’s
eventuele ondersteuning. 

Wat breng jij mee?

Uiteraard beschik je over minimaal een MBO-4 diploma - of gelijkwaardig. En beschik je over goede administratieve- en communicatieve vaardigheden. Je hebt de nodige ervaring, kunt zelfstandig werken, maar je werkt ook graag samen met collega’s.

Je bent gewend om nauwkeurig en zorgvuldig te werken en bent ook flexibel. Daarnaast heb je kennis van administratieve processen en de correcte uitwerking daarvan.

Uiteraard ben je bekend met software als MS Office (Outlook, Word, Excel) en met geautomatiseerde systemen


Meer weten?

Wil je meer weten over deze functie of meer weten over onze groeiende organisatie? Stuur dan een mail naar Marcel Droste via droste@knolrecycling.nl.
Je mag ook telefonisch contact met hem opnemen via 074 291 40 24. 

 

Solliciteren

Zie je deze afwisselende baan wel zitten? Stuur dan je CV mét een motivatie naar Robert Ruiter via ruiter@knolrecycling.nl. Na ontvangst hoor je vervolgens zo snel mogelijk van ons of je uitgenodigd wordt voor een gesprek. 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Omdat Knol Recycling blijft groeien, zijn we op zoek naar een enthousiaste en capabele


Productieleider (fulltime)

Een veelzijdige functie, met uitdagende verantwoordelijkheid

Als productieleider ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het team van productiemedewerkers. Hierin zorg je voor een optimale bezetting en het behalen van gestelde doelen
en deadlines.

Verder zorg je in deze rol voor een prettige werksfeer binnen het team en de nodige begeleiding van je individuele collega’s.

 

Wat breng jij mee?

Je hebt aantoonbaar leidinggevende capaciteiten en bij voorkeur al een aantal jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je kunt coachend optreden met daarnaast het vermogen om je team te motiveren.

Wanneer er problemen zijn die de voortgang aangaan, los je deze op. Verder heb je oog voor het wel en wee van je mensen en herkent mogelijke issues en handelt daarnaar. Tot slot zorg je voor een optimale doorstroming, bewaakt processen en voert verbeteringen toe waar nodig.

Wanneer het nodig is, steek je ook zelf je handen uit de mouwen.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over deze functie of meer weten over onze groeiende organisatie? Stuur dan een mail naar Robert Ruiter via ruiter@knolrecycling.nl.
Je mag ook telefonisch contact met hem opnemen via 06-21 24 88 35. 

 

Solliciteren

Zie jij jezelf deze functie wel vervullen? Stuur dan je CV mét een motivatie naar Robert Ruiter via ruiter@knolrecycling.nl. Na ontvangst hoor je vervolgens zo snel mogelijk van ons of je uitgenodigd wordt voor een gesprek. 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Knol Recycling groeit. Daarom zijn we op zoek naar gemotiveerde en gedreven


Shovel/Kraanmachinist (fulltime)

 

Een functie, waarin je bijdraagt aan de circulaire economie.

 

Als shovel/kraanmachinist draag je bij aan duurzame verwerking van diverse binnenkomende afvalstromen, zoals papier, karton, folies en meer. Je zorgt voor de juiste sortering die bijdraagt aan het proces gereedmaken voor recycling.

 

Wat breng jij mee?

Je bent flexibel, weet van doorpakken en je bent gewend om in een productieomgeving te werken.  En je bent in staat om goed samen te werken met collega’s.

Daarnaast ben je in het bezit van het B-rijbewijs en beschik je over relevante werkervaring. Verder ben je punctueel en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over deze functie of meer weten over onze groeiende organisatie? Stuur dan een mail naar Robert Ruiter via ruiter@knolrecycling.nl. Je mag ook telefonisch contact met hem opnemen via 06-21 24 88 35. 

 

Solliciteren

Heb je wel oren naar deze mooie baan? Stuur dan je CV mét een motivatie naar Robert Ruiter via ruiter@knolrecycling.nl. Na ontvangst hoor je vervolgens zo snel mogelijk van ons of je uitgenodigd wordt voor een gesprek. 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Wil jij het stuur in handen nemen voor een duurzamere samenleving?

Kom dan ons team versterken als


Vrachtwagenchauffeur


Met werktijden van 7.00 tot 16.00 uur. Dus ‘s avonds lekker op tijd thuis!


Wat ga je doen?

Hoe jij een vrachtwagen behendig door de straten loodst, hoeven wij je niet meer te leren. Je zorgt ervoor dat verschillende soorten containers en persen op een correcte manier geplaatst- en opgehaald worden. Je begrijpt je rol als chauffeur dan ook heel goed en je voelt je verantwoordelijk voor je truck en lading. Zo zorg je er ook voor dat je truck en het materieel tip top in orde is.

Wij willen ons het vergroten van ons marktaandeel in de regio vergroten. En jij bent hierin een belangrijke schakel.


Afwisseling en op tijd thuis!

Tijdens de ritten ben je lekker op jezelf. Je werkt dus zeer zelfstandig. Als chauffeur heb je bij Knol Recycling bovendien een zeer afwisselende job. Geen rit is hetzelfde. Zo rij je de ene keer naar de kop van Overijssel en de andere keer gaat je rit naar een bedrijf in de buurt. Met werktijden tussen 7.00 en 16.00 uur, kun je ‘s middags op tijd naar huis. Je hebt dus meer tijd voor je gezin, je vrienden of je hobby. En je salaris? Daarmee zit het ook wel goed.


Wat breng jij mee?

Je bent in het bezit van een rijbewijs CE én een code-95 bestuurderskaart. Dat spreekt voor zich. Je hebt een paar jaar ervaring, bent punctueel en je weet wat het inhoudt om volgens tijdschema’s te werken. Vrachtwagen rijden is meer dan alleen werk voor je. Je houdt van de afwisseling en het rijden en je bent niet vies van af en toe wat fysieke inspanning.

Omdat je veel contact hebt met klanten, beheers je de Nederlandse taal goed. Je bent tenslotte een visitekaartje van het bedrijf.


Nog geen chauffeur, maar wel ambities in die richting?

Heb je nog geen chauffeursdiploma, maar zou je wel graag als vrachtwagenchauffeur aan de slag willen? Ook dan ben je welkom! Wanneer blijkt dat je geschikt bent, zorgen wij voor een opleiding, waarbij je ondertussen elders in ons bedrijf aan de slag kunt.  Zo leer je alvast alle kneepjes van het vak!


Oók voor parttimers

Wil je het wat rustiger aan doen en niet iedere dag meer op de truck zitten? Dat kan ook bij ons. Naast fulltime chauffeurs zoeken we ook chauffeurs die in deeltijd willen werken.


Meer weten?

Wil je meer weten over deze vacature of over de mogelijkheden tot parttime werken, dan wel over het omscholen tot chauffeur? Bel dan met Robert Ruiter via 06-21 24 88 35. Of stuur hem een mail via ruiter@knolrecycling.nl.


Solliciteren

Heb je wel oren naar deze afwisselende baan? Stuur dan je CV mét een motivatie  ter attentie van Robert Ruiter via ruiter@knolrecycling.nl. Na ontvangst hoor je vervolgens zo snel mogelijk van ons of je uitgenodigd wordt voor een gesprek. Gezien de aard van het werk vragen wij een VOG - Verklaring Omtrent Gedrag.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -