Kom werken bij Knol Recycling

Knol Recycling groeit. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe, gedreven medewerkers.
Onderstaand lees je naar welke mensen we op zoek zijn.


- - - - - - - - - -


Hou je van aanpakken en wil je graag wat vakantiegeld verdienen?
Kom dan bij ons werken als een van onze

Vakantiekrachten

In de zomerperiode is er bij Knol Recycling van alles te doen. Daarom kunnen wij wel wat extra handen gebruiken. 
Bij Knol Recycling werk je indirect ook mee aan een duurzame samenleving, doordat je meehelpt afval geschikt te maken voor hergebruik. Dankbaar en nuttig werk dus!


Wie zoeken wij

Wanneer je ouder bent dan 15 jaar en de handen flink uit de mouwen kunt steken, dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Je kunt daarnaast goed samenwerken met anderen en je toont wanneer nodig ook eigen initiatief. En op tijd komen is voor jouw geen enkel probleem.
Uiteraard ben je de komende tijd beschikbaar.

Wil je nuttig werk doen en daarmee een leuk zakcentje verdienen? Stuur dan een mail  naar Robert Ruiter, via ruiter@knolrecycling.nl. Vertel in de mail iets over jezelf en je motivatie. Voor meer informatie over dit vakantiewerk kun je ook contact opnemen met Robert via (074) 291 4 0 24.


- - - - - - - - - -


Hou je van pionieren en het werven van nieuwe klanten en opdrachten?
Wellicht word jij dan wel onze nieuwe

Accountmanager (fulltime)

Een functie waarin je werkt aan de uitbreiding- en duurzame groei van Knol Recycling en Reisswolf Hengelo!

Als accontmanager ben je medeverantwoordelijk voor het vergroten van ons marktaandeel en dienstverlening in het oosten van Nederland. Hierin werk je samen met collega's in een enthousiast en gedreven team. 

Je houdt je bezig met het binnenhalen van nieuwe klanten en orders en draagt zorg voor goed relatiebeheer. Je inventariseert behoeften en wensen van prospects en speelt hier adequaat op in. Uiteraard zorgen Knol Recycling en Reisswolf voor de juiste inhoudelijke sturing en word je ondersteunend gecoacht. Je hebt een 40-urige werkweek. Daarnaast bieden we je een salaris met secundaire arbeidsvoorwaarden die overeenkomstig zijn met de zwaarte van de functie.


Functie eisen

Je beschikt over minimaal 2 jaar ervaring in een buitendienst-functie en hebt de nodige handelsgeest. Je werk- en denkniveau is minimaal MBO+. Je kunt zelfstandig werken, bent gedreven en je hebt een groot doorzettingsvermogen. Verder ben je in bezit van een rijbewijs B en woon je in de regio. Een assessment kan onderdeel zijn van de selectieprocedure. Tot slot vragen wij je om een VOG - Verklaring Omtrent Gedrag gezien de aard van de werkzaamheden.

Wil je weten wat wij je bieden binnen onze groeiende organisatie, waar nog ruimte is voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling? Dan nodigen we je uit om een mail te sturen met je sollicitatie, motivatie en CV naar kuijer@knolrecycling.nl ter attentie van Rob Kuijer. Voor meer informatie over de vacature kun je ook contact met hem opnemen via 074-291 40 24.


- - - - - - - - - -


Heb jij interesse in een veelzijdige baan als

(Junior) service-/onderhoudsmonteur (fulltime)

Kom dan in actie en draag bij aan een duurzame groei van Knol Recycling!

Als servicemonteur voer je voornamelijk onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uit bij onze klanten op locatie. Daarnaast ben je ook regelmatig werkzaam op onze eigen locatie in Hengelo. Kortom, je hebt een veelzijdige functie die geen dag hetzelfde is en waarin je veel klantcontact hebt.


Functie eisen

Je bent praktisch ingesteld, flexibel en stressbestendig. Daarnaast heb je een groot probleemoplossend vermogen. Je bent in het bezit van rijbewijs B (C is een pre) en je hebt geen probleem met flexibele werktijden. Tot slot heb je kennis van hydrauliek, elektrotechniek en lastechniek op MBO-niveau (3/4).

Wil je weten wat wij je bieden in onze dynamische organisatie, waar nog ruimte is voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling? Dan nodigen we je uit om een mail te sturen met je sollicitatie, motivatie en CV naar m.damhuis@knolrecycling.nl ter attentie van M. Damhuis. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Hans Frerickhuis via 06-13 00 06 61.


- - - - - - - - - -


Zonder transport hebben wij geen grondstoffen.
Daarom zijn wij op zoek naar een

Vrachtwagenchauffeur

Vrachtwagenchauffeurs zijn voor ons onmisbaar! Ze zorgen dagelijks voor de aanvoer van containers met allerlei soorten afval. Afval dat wij gereed maken voor recycling.

Tijdens de ritten ben je lekker op jezelf. Je werkt dus zeer zelfstandig. Daarnaast vind je het ook leuk en belangrijk om op een goede manier contact te houden met je collega’s en zéker ook met de klanten. Knol Recycling doet er alles aan klanten tevreden te stellen. Jij ook? Je mag jezelf dan ook wel zien als visitekaartje van het bedrijf.


Functie eisen

Uiteraard ben je in het bezit van een CE-rijbewijs met code 95 en bestuurderskaart. Je bent flexibel, klantvriendelijk en je beheerst de Nederlandse taal goed. Je neemt de verantwoordelijkheid voor het transport, waarbij je volgens tijdschema’s rijdt. Punctueel werken is voor jou dan ook geen punt. Verder zorg je ervoor dat je vrachtwagen netjes en representatief blijft. We zoeken we een gedreven en enthousiaste collega, die van aanpakken weet. Je hebt dan ook geen bezwaar tegen fysieke arbeid. Secuur werken hoort hierbij, ook als het druk is.

Een screening zal onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure. Verder dien je een Verklaring van goed Gedrag (VOG) over te kunnen leggen.

Wil je weten wat wij je bieden in onze dynamische en groeiende organisatie? En hoe je bij ons ruimte krijgt voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling? Dan nodigen we je uit om een mail te sturen naar Robert Ruiter, via ruiter@knolrecycling.nl. Voeg bij deze mail je sollicitatie met motivatie én CV. Voor meer informatie over deze vacature kun je ook contact opnemen met Robert via (074) 291 4 0 24.


- - - - - - - - - -