Kom werken bij Knol Recycling

Knol Recycling groeit. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe, gedreven medewerkers.
Onderstaand lees je naar welke mensen we op zoek zijn.Heb jij interesse in een veelzijdige baan als

(Junior) service-/onderhoudsmonteur (fulltime)

Kom dan in actie en draag bij aan een duurzame groei van Knol Recycling!

Als servicemonteur voer je voornamelijk onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uit bij onze klanten op locatie. Daarnaast ben je ook regelmatig werkzaam op onze eigen locatie in Hengelo. Kortom, je hebt een veelzijdige functie die geen dag hetzelfde is en waarin je veel klantcontact hebt.


Functie eisen

Je bent praktisch ingesteld, flexibel en stressbestendig. Daarnaast heb je een groot probleemoplossend vermogen. Je bent in het bezit van rijbewijs B (C is een pre) en je hebt geen probleem met flexibele werktijden. Tot slot heb je kennis van hydrauliek, elektrotechniek en lastechniek op MBO-niveau (3/4).

Wil je weten wat wij je bieden in onze dynamische organisatie, waar nog ruimte is voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling? Dan nodigen we je uit om een mail te sturen met je sollicitatie, motivatie en CV naar m.damhuis@knolrecycling.nl ter attentie van M. Damhuis. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Hans Frerickhuis via 06-13 00 06 61.Zonder transport hebben wij geen grondstoffen.
Daarom zijn wij op zoek naar een

Vrachtwagenchauffeur

Vrachtwagenchauffeurs zijn voor ons onmisbaar! Ze zorgen dagelijks voor de aanvoer van containers met allerlei soorten afval. Afval dat wij gereed maken voor recycling.

Tijdens de ritten ben je lekker op jezelf. Je werkt dus zeer zelfstandig. Daarnaast vind je het ook leuk en belangrijk om op een goede manier contact te houden met je collega’s en zéker ook met de klanten. Knol Recycling doet er alles aan klanten tevreden te stellen. Jij ook? Je mag jezelf dan ook wel zien als visitekaartje van het bedrijf.


Functie eisen

Uiteraard ben je in het bezit van een CE-rijbewijs met code 95 en bestuurderskaart. Je bent flexibel, klantvriendelijk en je beheerst de Nederlandse taal goed. Je neemt de verantwoordelijkheid voor het transport, waarbij je volgens tijdschema’s rijdt. Punctueel werken is voor jou dan ook geen punt. Verder zorg je ervoor dat je vrachtwagen netjes en representatief blijft. We zoeken we een gedreven en enthousiaste collega, die van aanpakken weet. Je hebt dan ook geen bezwaar tegen fysieke arbeid. Secuur werken hoort hierbij, ook als het druk is.

Een screening zal onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure. Verder dien je een Verklaring van goed Gedrag (VOG) over te kunnen leggen.

Wil je weten wat wij je bieden in onze dynamische en groeiende organisatie? En hoe je bij ons ruimte krijgt voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling? Dan nodigen we je uit om een mail te sturen naar Robert Ruiter, via ruiter@knolrecycling.nl. Voeg bij deze mail je sollicitatie met motivatie én CV. Voor meer informatie over deze vacature kun je ook contact opnemen met Robert via (074) 291 4 0 24.