Kom werken bij Knol Recycling

Knol Recycling groeit. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe, gedreven medewerkers.
Onderstaand lees je naar welke mensen we op zoek zijn.


- - - - - - - - - -


Heb jij interesse in een veelzijdige baan als

(Junior) service-/onderhoudsmonteur (fulltime)

Kom dan in actie en draag bij aan een duurzame groei van Knol Recycling!

Als servicemonteur voer je voornamelijk onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uit bij onze klanten op locatie. Daarnaast ben je ook regelmatig werkzaam op onze eigen locatie in Hengelo. Kortom, je hebt een veelzijdige functie die geen dag hetzelfde is en waarin je veel klantcontact hebt.


Functie eisen

Je bent praktisch ingesteld, flexibel en stressbestendig. Daarnaast heb je een groot probleemoplossend vermogen. Je bent in het bezit van rijbewijs B (C is een pre) en je hebt geen probleem met flexibele werktijden. Tot slot heb je kennis van hydrauliek, elektrotechniek en lastechniek op MBO-niveau (3/4).

Wil je weten wat wij je bieden in onze dynamische organisatie, waar nog ruimte is voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling? Dan nodigen we je uit om een mail te sturen met je sollicitatie, motivatie en CV naar m.damhuis@knolrecycling.nl ter attentie van M. Damhuis. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Hans Frerickhuis via 06-13 00 06 61.


- - - - - - - - - -


Wil jij het stuur in handen nemen voor een duurzamere samenleving?
Kom dan ons team versterken als

Vrachtwagenchauffeur

Met werktijden van 7.00 tot 16.00 uur. Dus ‘s avonds lekker op tijd thuis!


Wat ga je doen?
Hoe jij een vrachtwagen behendig door de straten loodst, hoeven wij je niet meer te leren. Je zorgt ervoor dat verschillende soorten containers en persen op een correcte manier geplaatst- en opgehaald worden. Je begrijpt je rol als chauffeur dan ook heel goed en je voelt je verantwoordelijk voor je truck en lading. Zo zorg je er ook voor dat je truck en het materieel tip top in orde is.
Wij willen ons het vergroten van ons marktaandeel in de regio vergroten. En jij bent hierin een belangrijke schakel.

Afwisseling en op tijd thuis!
Tijdens de ritten ben je lekker op jezelf. Je werkt dus zeer zelfstandig. Als chauffeur heb je bij Knol Recycling bovendien een zeer afwisselende job. Geen rit is hetzelfde. Zo rij je de ene keer naar de kop van Overijssel en de andere keer gaat je rit naar een bedrijf in de buurt. Met werktijden tussen 7.00 en 16.00 uur, kun je ‘s middags op tijd naar huis. Je hebt dus meer tijd voor je gezin, je vrienden of je hobby. En je salaris? Daarmee zit het ook wel goed.

Wat breng jij mee?
Je bent in het bezit van een rijbewijs CE én een code-95 bestuurderskaart. Dat spreekt voor zich. Je hebt een paar jaar ervaring, bent punctueel en je weet wat het inhoudt om volgens tijdschema’s te werken. Vrachtwagen rijden is meer dan alleen werk voor je. Je houdt van de afwisseling en het rijden en je bent niet vies van af en toe wat fysieke inspanning.
Omdat je veel contact hebt met klanten, beheers je de Nederlandse taal goed. Je bent tenslotte een visitekaartje van het bedrijf.

Oók voor parttimers
Wil je het wat rustiger aan doen en niet iedere dag meer op de truck zitten? Dat kan ook bij ons. Naast fulltime chauffeurs zoeken we ook chauffeurs die in deeltijd willen werken.

Meer weten?
Wil je meer weten over deze vacature of over de mogelijkheden tot parttime werken? Bel dan met Robert Ruiter via 06-21 24 88 35. Of stuur hem een mail via ruiter@knolrecycling.nl.

Solliciteren
Heb je wel oren naar deze afwisselende baan? Stuur dan je CV mét een motivatie ter attentie van Robert Ruiter via ruiter@knolrecycling.nl. Na ontvangst hoor je vervolgens zo snel mogelijk van ons of je uitgenodigd wordt voor een gesprek. Gezien de aard van het werk vragen wij een VOG - Verklaring Omtrent Gedrag.


- - - - - - - - - -